Ronnie Bremer og MB Racing tæt på DTC-sejr i Aarhus: Slutter på podiet og rykker frem i mesterskabet

Ronnie Bremer sikrede søndag eftermiddag MB Racings anden podieplacering i årets udgave af MASCOT DTC, da han kørte teamets Chevrolet Camaro over målstregen på en andenplads, blot tre tiendedele efter den vindende konkurrent. Efter en generelt stærk weekend, hvor Bremer også formåede at samle næstflest point sammen i de indledende kvalifikationsheats, rykker racerkøreren frem til en andenplads i mesterskabsstillingen.

 

– Jeg er naturligvis skuffet over at misse sejren, for vi havde farten og bilen til at vinde. Teamet har simpelthen leveret en suveræn indsats hele weekenden, og det ville have været fantastisk at slutte det hele af med en sejr i de her fantastiske omgivelser i Aarhus. Når det er sagt, så tager vi herfra med rigtig mange gode point på kontoen, og vi rykker en plads op i mesterskabet og er nu tættere på føringen, hvilket er vores altoverskyggende mål, lyder det fra Ronnie Bremer.


 

Sæsonens anden DTC-afdeling, som blev afviklet i forbindelse med Classic Race Aarhus i Mindeparken i den jyske hovedstad, bød på et helt nyt afviklingsformat, hvor de to traditionelle kvalifikationsheats var erstattet af otte små kvalifikationsheats på hver fire omgange. Disse blev afviklet i to halvdele, hvor Bremer allerede i første halvleg sikrede sig to sejre.

 

Den endelige finale blev afviklet som et regulært løb på 11 minutter plus en omgang, og da feltet skulle lines op på startgridden, havde Ronnie Bremer sikret MB Racing en startplacering i første række ved siden af pole-vinderen, Frederik Schandorff.

 

Ronnie Bremer: En udbytterig weekend for teamet

 

– Jeg havde en rigtig god start og kom umiddelbart hurtigere afsted end den førende, som dog var hurtig til at lukke mig af for enden af langsiden. Herefter tabte jeg desværre en position, men det lykkedes mig at hente den tilbage igen, og derfra kæmpede jeg alt det, jeg kunne, for at tage føringen, forklarer Ronnie Bremer.

 

Racerkøreren fra MB Racing kæmpede en brav kamp med Frederik Schandorff, som gjorde alt for at forsvare sin position. Undervejs satte Bremer hurtigste omgangstid (som senere blev slået af Schandorff), og de to duellanter skabte et massivt hul ned til resten af feltet. Trods en ihærdig indsats og et par ambitiøse angreb – det sidste lige inden målflaget – lykkedes det ikke for Bremer at komme forbi og måtte således tage til takke med en andenplads.


 

– Det har været en udbytterig weekend. Vi har endnu en gang været på podiet med vores nye motorsportsprojekt, og samtidig har vi fået vist vores Mercedes-AMG GT4-racer frem, både på banen og i vores garage. Vi føler, vi har et stærkt moment lige nu, og vi glæder os naturligvis til at komme tilbage på banen igen, siger Ronnie Bremer.

 

Næste udfordring for Bremer og MB Racing er tredje afdeling af MASCOT DTC, som afvikles på Jyllandsringen den 8.-9. juni.