GT4-debut og podieplacering til MB Racing i Danish Endurance Championship

Forrygende weekend for MB Racing, som sikrede en flot andenplads i andet heat af weekendens afdeling af Danish Endurance Championship på Padborg Park i Sønderjylland. Det var teamets debut i den danske langdistanceserie og samtidig første løb med holdets Mercedes-AMG GT4-racerbil. – Det har været en udbytterig weekend for hele holdet. Fredagens løb gik godt, men vi var uheldige med kombinationen af pitstop og safetycar og sluttede derfor lige udenfor podiet. Til lørdagens løb fik vi justeret lidt på setuppet og startede fra en femteplads og sluttede på en andenplads foran en gruppe langt stærkere GT3-biler. Det er vi absolut tilfredse med, lyder det fra Ronnie Bremer.

 

Det var Ronnie Bremer og Jes Hedegaard, som sikrede weekendens resultater i de to 60-minuttersløb, og det kunne ifølge førsterkøreren have sluttet endnu bedre.


 

– Vi førte faktisk lørdagens løb indtil seks minutter før det ternede flag, så sejren var indenfor rækkevidde. Det er helt fantastisk at tage en pokal med hjem fra vores første løbsweekend med vores GT4-projekt. Vi har en række ting, vi skal hjem og arbejde med, men generelt er vi enormt glade for, at tingene fungerede. Kæmpe tak til hele teamet. Vi kan næsten ikke vente med at komme på banen igen!