Fortsat fokus på MB Racing

Jan Magnussens aftale med LM Racing om deltagelse i TCR Denmark sker sideløbende med racerkørerens engagement motorsports- og eventvirksomheden MB Racing. Her vil Magnussen sammen med partner og racerkollega Ronnie Bremer fortsat fokusere på at drive og udvikle aktiviteterne, som blandt andet omfatter facilitering af performance-kørekurser, ligesom man på hovedkvarteret i Glostrup netop har færdigetableret et topmoderne showroom med racersimulatorer til coaching og events.


– Arbejdet med MB Racing fortsætter i samme retning, som vi har udstukket fra start, og efter at have deltaget i nationale racerløb i 2019, er vi nu klar til at stille op i udenlandske langdistanceløb med interesserede kørere eller unge talenter i vores Mercedes-AMG GT4. Samtidig har vi et spændende e-sport-univers og et nyt stort erhvervsnetværk under udvikling, forklarer Jan Magnussen.