CANCELED! F1 event: Australiens GP

  • Se løbet på to store TV-skærme i vores nye showroom
  • Få insiderviden fra vores egen Formel 1-ekspert Ronnie Bremer
  • Prøv selv at køre Formel 1-banen i vores racersimulatorer
  • Nyd en lækker brunch serveret af professionel kok
  • Vind en highspeed-tur i vores Mercedes-AMG GT4


Event blev annulleret pga. COVID-19


Tidsplan

05.00: Velkommen

Ronnie Bremer byder velkommen og giver insiderviden direkte fra den officielle F1-test i Barcelona. Ronnie gennemgår også de nye biler og regler og giver sin egen vurdering af Formel 1-feltet – team for team, kører for kører. Har du spørgsmål? Skyd løs!

 

06.10: Løbsstart

Vi følger løbet på vores to store skærme, som både giver dig det officielle TV-feed med engelske kommentatorer – samt et live-feed direkte fra Kevin Magnussens racerbil. Også undervejs i løbet har du mulighed for at stille spørgsmål til Ronnie Bremer.

 

Ca. 08.00: Ternet flag

Efter løbet kan du enten vælge at sige tak for i dag – eller blive hos os og høre Ronnie Bremers kommentarer til løbet. Var det nu også den rigtige kører, der vandt? Hvilken kører overraskede mest? Og hvem var skyld i løbets største crash? Vi får den helt store debat i gang!

Hvis du ikke allerede har prøvet vores racersimulatorer, er det også nu, at du har mulighed for at prøve at sætte en omgangstid – dagens hurtigste vinder en highspeed-tur.

 

Kl. 11.00: Tak for i dag


PRIS: 595 kr. inklusive moms

TILMELDING: info@mbracing.dk


OBS! Begrænset antal pladser.

Andre events

Tilbage til events