DEC

Super GT + DEC: Ring Djursland

Løbet er afsluttet
26-27 september 2020
weather icon

Ring Djursland

Ring Djursland er en racerbane i Pederstrup, Danmark. Banen er ejet af Tradium, som afholder daglige kurser i ræs på banen. Banen er også vært for løb i Danish Touringcar Championship.


Ring Djursland åbnede første gang i 1965, men blev ændret allerede året efter til det layout som man kender fra i dag. I 1983 blev banen opkøbt af den danske stat der renoverede og efterfølgende brugte banen som et træningscenter med avancerede kurser for lastbilchauffører. Efter at have mistet sin miljøtilladelse i 1980’erne, åbnede banen for racerløb i 1994. Banen er relativt kort med en længde på kun 1,75 km og er kendt for sit stramme og kuperede layout.

Banen

Video af banen
retning
med uret
længde
1750 m
sving
6

Tidsplan

Tidsplanen er ikke klar endnu.